Marzio Scholten met nieuw project Prize Collect zes podia langs

Prize Collect
Marzio Scholten met nieuw project Prize Collect zes podia langs
Door Semberendsen op 21 september 2023 - 13:09 Marzio Scholten, bekend als gitarist en liedjesschrijver, heeft een nieuwe indieband, genaamd Prize Collect. Na zijn eerdere muzikale avonturen, waaronder Opera Alaska, stapt Scholten nu voor het eerst in de rol van zanger en frontman in de wereld van de indie muziek.

"Hall Of Fame" is de eerste single van het debuutalbum van Prize Collect, dat op 22 maart 2024 wordt uitgebracht via Concerto Records en LAB Music. Het opmerkelijke is dat Scholten het album zelf heeft opgenomen, geproduceerd en gemixt. Het nummer, volgens Scholten, behandelt het idee van samenleven met dierbaren door alle ups en downs van het leven.

Na de albumrelease staat Prize Collect een tournee langs Nederlandse zalen te wachten in het voorjaar van 2024. Concertgangers kunnen uitkijken naar de volgende data:
22-03-2024 - Prize Collect - Concerto, Amsterdam
06-04-2024 - Prize Collect - V11, Rotterdam (tickets)
07-04-2024 - Prize Collect - Gigant, Apeldoorn (gratis)
10-04-2024 - Prize Collect - Merleyn, Nijmegen (tickets)
11-04-2024 - Prize Collect - Patronaat, Haarlem (tickets)
12-04-2024 - Prize Collect - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Marzio Scholten heeft eerder succes geboekt met projecten zoals Ruis, een lo-fi soloproject dat genomineerd was voor een Edison, en Opera Alaska, waarin hij samenwerkte met Marien Dorleijn, frontman van Moss.

De frisse bedroom jangle pop van Prize Collect is te herkennen aan de alom aanwezige catchy gitaar hooks, de voluptueuze basgitaarmelodieën, de luchtige zangpartijen, en de immer stuwende drums. Maar het zijn vooral de sterke en compacte songs van Prize Collect die zich laten gelden. Gitaarpop waarbij de vergelijkingen met Real Estate en Mac DeMarco nooit ver te zoeken zijn.

open kaart full screen






Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Prize Collect in Merleyn
Tickets Prize Collect
KIES TICKET
wo 10 apr
Prize Collect
Merleyn, Nijmegen
€ 12,50
za 04 mei
Prize Collect
V11, Rotterdam
€ 12,50
Black Pumas

BLACK PUMAS KEREN TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET...Na een uitverkocht optreden in Afas Live in 2022, kondigen de Black Pumas...

Gert Verhulst @ KNT Plopsaland de Panne

STUDIO 100 KONDIGT 'SINGALONG' AAN MET GERT VERHULST... Studio 100 kondigt de 'Singalong' aan, een groots muzikaal concert dat op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.