concert: Daði Freyr in Paradiso op ZONDAG 10 DECEMBER 2023

  • Daði Freyr
    Pukkelpop 2022 - vrijdag
    © Linde Dorenbos
  • Daði Freyr
    Pukkelpop 2022 - vrijdag
    © Linde Dorenbos
ZO.
10 DEC
DAÐI FREYR Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Daði Freyr
Concert uitverkocht
Daði Freyr in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 10 dec
Daði Freyr - im doing a tour PART 2
Paradiso, Amsterdam
€ 30,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Daði Freyr aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op. Hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ werd in 2020 de officiële IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival én bleek (inclusief bijbehorend dansje) een grote internethit tijdens de lockdown. Vanwege diezelfde lockdown kon die editie van het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: in 2021 mocht hij opnieuw IJsland vertegenwoordigen en eindigde hij als vierde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daði Freyr in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daði Freyr

Foto Daði Freyr te Pinkpop 2023 - Zaterdag Foto Daði Freyr te Daði Freyr - 02/05 -TivoliVredenburg Foto Daði Freyr te Daði Freyr - 02/05 -TivoliVredenburg Foto Daði Freyr te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Daði Freyr te Daði Freyr - 02/05 -TivoliVredenburg Foto Daði Freyr te Pukkelpop 2022 - vrijdag
 
Bekijk alle 24 foto's van Daði Freyr

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan