concert: King Princess in Paradiso op DINSDAG 04 JULI 2023

  • King Princess
    Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • King Princess
    Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
04 JUL
KING PRINCESS Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma King Princess

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 04 juli 2023.
Dat is 294 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets King Princess in Paradiso
DEZE King Princess TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 04 jul
Paradiso, Amsterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

King Princess is het pseudoniem van singer-songwriter en producer Mikaela Straus uit Brooklyn, New York. Ze groeide op in een muzikale familie en werd op jonge leeftijd ontdekt door Mark Ronson. Ze debuteerde in 2018 met de single '1950' en scoorde hiermee meteen een wereldwijde hit. King Princess staat bekend om haar eerlijke teksten waarin thema's als haar gay- en genderqueer-identiteit naar voren komen.

Op het moment van schrijven is King Princess pas 24 jaar oud, maar bracht ze twee succesalbums uit, speelde ze op festivals als Glastonbury en Lollapalooza en mag ze megasterren als Harry Styles en Taylor Swift tot haar fans rekenen. King Princess speelde slechts één keer eerder in Nederland; in 2018 gaf ze een intiem concert in Tolhuistuin. Deze zomer komt ze terug naar Nederland voor een show op het uitverkochte festival Down The Rabbit Hole en is ze enkele dagen later te zien in de Grote Zaal van Paradiso.

Foto's van King Princess

Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto King Princess te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 9 foto's van King Princess

Gerelateerd nieuws