Harry Styles met zijn 'Love On Tour' naar Ziggo Dome en Het Sportpaleis

Harry Styles news_groot
Harry Styles met zijn 'Love On Tour' naar Ziggo Dome en Het Sportpaleis
Door myrthehuisman op 13 november 2019 - 14:18 Harry Styles zal op 6 mei te zien zijn in Ziggo Dome en 25 mei in Het Sportpaleis.

Harry Styles deed in 2010 mee aan X-factor. Samen met vier anderen wordt hij in een boyband genaamd One Direction geplaatst. In 2015 kondigt de band aan dat ze een break nemen. Ook solo heeft Harry succes. Zijn eerste single 'Sign Of The Times' was een grote hit en ook zijn debuutalbum bereikte in veel landen de eerste plek. In oktober kwam zijn nieuwste single 'Lights Up' uit. Het tweede album genaamd 'Fine Line' staat gepland voor 13 december.

Het voorprogramma zal tijdens de concerten verzorgd worden door King Princess

De kaartverkoop voor beide concerten start op 22 november 10:00. Voor het concert in Ziggo Dome zijn er kaarten te koop vanaf €45,92. Kaarten vind je via deze link.
Voor het concert in Het Sportpaleis zijn kaarten te koop vanaf €56,66. Die kaarten vind je via deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Dan kan je een reminder instellen! Je ontvangt dan een mailtje wanneer de voorverkoop van start gaat. Via deze link stel je een reminder in voor het concert in Ziggo Dome en via deze link doe je hetzelfde voor het concert in Het Sportpaleis.

Ahoy Rotterdam

ANDRÉ HAZES MET EXTRA SHOW 'DE AVOND VAN JE LEVEN'...Het was al even bekend dat André Hazes met zijn De Avond Van Je Leven...

Live At Amsterdamse Bos news

DE DIJK DRIEMAAL NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOS IN JUNI De Amsterdamse band De Dijk heeft nog een hele tour voor de boeg. Toch...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.