concert: Graveyard + Kadavar in Doornroosje op VRIJDAG 28 APRIL 2023

  • Kadavar
    Cityrock Leeuwarden 2016
    © Rene van Koll
  • Graveyard
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen
VR.
28 APR
GRAVEYARD + KADAVAR Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Graveyard Kadavar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Graveyard + Kadavar in Doornroosje
Tickets Graveyard + Kadavar:
Weet waar je koopt!
vr 28 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse band Graveyard voert je terug naar de jaren zeventig met zompige blues-boogie riffs en krachtige uithalen in de beste Led Zeppelin traditie. Rock zoals rock bedoeld is. Het album ‘Hisingen Blues’ uit 2011 ging de boeken in als één van de beste rockplaten van dat jaar. Opvolger ‘Lights Out’ was van hetzelfde niveau, wederom vol zompige psychedelische retro-hardrock.
Kadaver lijkt rechtstreeks te zijn weggelopen uit de jaren ’70: de invloeden van Black Sabbath, Hawkwind, Led Zeppelin en Witchfinder General zijn duidelijk aanwezig. De vijf reguliere albums kregen tijdens de pandemie gezelschap van het verrassende album ‘The Isolation Tapes’. Een fantastisch werkstuk waarop een breder en spacier geluid te horen is dan op de voorgaande platen. Live blijft Kadavar bovenal een band dat doet waar ze goed in zijn en dat is rocken als een malle.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Graveyard + Kadavar in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Graveyard, Kadavar

Foto Graveyard te Rock Werchter 2013 - dag 3 Foto Graveyard te Graveyard - 13/10 - 013 Foto Graveyard te Graveyard - 13/10 - 013 Foto Graveyard te Graveyard - 13/10 - 013 Foto Graveyard te Graveyard - 13/10 - 013 Foto Graveyard te Bospop 2018
 
Bekijk alle 32 foto's van Graveyard
Bekijk alle 17 foto's van Kadavar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws