Into the Void Festival onthult Graveyard als headliner

Graveyard
Into the Void Festival onthult Graveyard als headliner
Door Semberendsen op 30 oktober 2023 - 13:31 Into the Void Festival keert dit jaat weer terug naar het podium van Effenaar in Eindhoven en biedt een toevluchtsoord voor liefhebbers van zware muziek.

In een recente aankondiging heeft het festival de headliner onthuld voor hun aankomende evenement op 24 februari 2023. Graveyard, de Zweedse hardrockband, zal het middelpunt zijn en hun unieke mix van rock en met blues aan het publiek leveren. Opgericht in 2006, bestaat de band uit Joakim Nilsson, Rikard Edlund, Axel Sjöberg en Truls Mörck.

De reis van Graveyard begon nadat hun eerdere projecten, zoals Norrsken en Albatross, verschillende wegen insloegen. Terwijl ze hun muzikale wortels opnieuw wilden ontdekken, kwam Graveyard tot stand. Hun titelloze debuutalbum, uitgebracht in 2008, oogstte positieve recensies en zette het podium voor hun voortdurende aanwezigheid in de rockmuziekscene.

Samen met Graveyard op de line-up van het Into the Void Festival zijn andere acts, waaronder Truckfighters, Mars Red Sky, Skraeckoedlan, Black Rainbows, Acid Mammoth, Rrrags, Onhou, Endonomos en Ter Ziele.

Koop hier tickets voor Into The Void 2024 in Eindhoven. Voor een dag muziek betaal je 49 euro.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbrucespringsteen

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E-STREET BAND NAAR...Uitstekend nieuws voor de vele fans van Bruce Springsteen. De Amerikaanse...

Kraantje Pappie

KRAANTJE PAPPIE MET NIEUWE MUZIEK OP TOUR Nederlandse rapper Kraantje Pappie , echte naam Alex van der Zouwen, gaat...

REACTIES

Avatar romy74
ma 30 okt 2023 14:17

romy74 Hoort in catogorie Festival lijkt me

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.