Unieke dubbelshow Kadaver en All Them Witches in Burgerweeshuis

all them witches
Unieke dubbelshow Kadaver en All Them Witches in Burgerweeshuis
Door PhaedraW op 14 februari 2024 - 11:03 Poppodium Burgerweeshuis in Deventer bestaat 40 jaar en dit wordt groots gevierd. Op 15 juni 2024 vindt een dubbelshow van twee rockiconen plaats; Kadaver en All Them Witches zullen de historische binnentuin in Deventer betreden.

De Duitse hardrockband Kadavar is een powerkwartet dat de geest van de jaren zeventig nieuw leven inblaast. Hun liveshows, befaamd om de retrostijl met psychedelische en stonerrockinvloeden, beloven een feest van herkenning voor liefhebbers van pure, onversneden rock.

All Them Witches uit Nashville, Tennessee speelt een unieke mix van psychedelica, stoner woestijnvibes, blues en southern rock. De band staat bekend om hun onvoorspelbare en improvisatiegerichte liveshows, die elke keer weer een unieke ervaring bieden voor het publiek.

Tickets voor deze avond zijn €35 en gaan op vrijdag 16 februari om 11:00 in de verkoop. Koop tickets voor Kadavar / All Them Witches in Burgerweeshuis 15/06!

Een reminder ontvangen voor deze kaartverkoop? Stel deze dan hier gelijk in!




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets All Them Witches / Kadavar in Burgerweeshuis
Tickets All Them Witches / Kadavar
za 15 jun
Burgerweeshuis, Deventer
€ 35,00
Live At Amsterdamse Bos news

NIEUWE SHOWS LIVE AT AMSTERDAMSE BOS: KREZIP, ALL...Al flink wat jaren worden er in de zomerperiode concerten gegeven in het...

TivoliVredenburg

KISS-FRONTMAN GENE SIMMONS IN AUGUSTUS NAAR... De Amerikaanse rockband KISS bestaat niet meer, leve de Gene Simmons Band! De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.