Graveyard samen met Kadavar naar Doornroosje, Melkweg en Roots & Roses festival

review: Graveyard - 13/10 - 013 Graveyard
Graveyard samen met Kadavar naar Doornroosje, Melkweg en Roots & Roses festival
Door PhaedraW op 28 oktober 2022 - 11:32 De ultieme hardrock double bill: Graveyard en Kadavar komen naar Nederland toe met twee shows! Op vrijdag 28 april staan de bands in Doornroosje, Nijmegen, en zaterdag 29 april keert Graveyard bijna traditiegetrouw terug naar de Melkweg, Amsterdam. Daarnaast staan beide bands ook op Roots & Roses Festival op 1 mei.

De Zweedse band Graveyard voert je terug naar de jaren zeventig met zompige blues-boogie riffs en krachtige uithalen in de beste Led Zeppelin traditie. Rock zoals rock bedoeld is. Live heeft Graveyard zich inmiddels dubbel en dwars bewezen na een zegetocht in de clubs en op festivals. Nieuw werk is onderweg.

Het uit Berlijn afkomstige Kadavar heeft inmiddels al een aardige reputatie opgebouwd: meerdere albums, een memorabele show op Roadburn, tours met o.a. Saint Vitus, Pentagram, Electric Wizard en Blues Pills. De invloeden van Black Sabbath, Hawkwind, Led Zeppelin en Witchfinder General zijn duidelijk aanwezig. Live blijft Kadavar bovenal een band dat doet waar ze goed in zijn en dat is rocken als een malle.

Tickets voor deze shows zijn al in de verkoop gegaan en kosten 27,50 tot 32,75 euro.

Koop hier je kaarten:
28-04-2023 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
29-04-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
01-05-2023 - Roots & Roses Festival (tickets)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Benjamin Clementine

BENJAMIN CLEMENTINE IN SEPTEMBER 2023 LANGS...De poëtische Engelse zanger/multi-instrumentalist Benjamin Clementine komt...

Rina Sawayama1

RINA SAWAYAMA MET HOLD THE GIRL TOUR LANGS ANICENNE... De in Japan geboren Britse zangeres Rina Sawayama bevestigt een handvol...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.