concert: Brainpower / DJ TLM - The Story of Hiphop in Theater de Stoep op WOENSDAG 26 OKTOBER 2022

  • Brainpower
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2017
WO.
26 OKT
BRAINPOWER / DJ TLM - THE STORY OF HIPHOP 20:30 uur Theater de Stoep, Spijkenisse
2022
Hoofdprogramma Brainpower DJ TLM

EXTRA INFORMATIE

In dit bijzondere theatercollege vertelt de legendarische tweetalige Nederlandse Artiest/MC/Producer Brainpower (Gertjan Mulder) het verhaal van de evolutie van de Hip Hop Cultuur. Aan de hand van vele essentiële fragmenten maakt Brainpower, samen met zijn VJ / DJ TLM, op geheel eigen wijze het theaterpubliek deelgenoot van zijn intense en eindeloze liefde voor Hip Hop en haar cultuur, die bestaat uit vier elementen: muziek (de DJ), rap (de MC), dans (de B-Boy/B-Girl) en beeldende kunst (graffiti) ontstaan in de jaren zeventig in New York. De basisprincipes van deze cultuur zijn: Peace, Unity, Love & Having Fun.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Stoep in Spijkenisse. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Stoep in Spijkenisse? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Brainpower / DJ TLM - The Story of Hiphop in Theater de Stoep plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Brainpower, DJ TLM

Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Parkpop 2003 Foto Brainpower te Vrienden van Amstel 2006 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001
 
Bekijk alle 10 foto's van Brainpower

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws