R&B BLOCK PARTY met o.a. Dru Hill en Blackstreet krijgt Europese debuut in AFAS Live

review: Blackstreet & Keith Sweat - 7/10 - TivoliVredenburg Blackstreet
R&B BLOCK PARTY met o.a. Dru Hill en Blackstreet krijgt Europese debuut in AFAS Live
Door KayleeV op 15 december 2023 - 11:39 Na het succes van drie uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk, waaronder op locaties zoals de Hammersmith Apollo in Londen en de 02 Victoria Warehouse in Manchester, steekt de R&B BLOCK PARTY voor het eerst de Atlantische Oceaan over voor hun Europese debuut.

Op woensdag 27 maart 2024 zal de AFAS Live in Amsterdam het toneel zijn voor een avond gewijd aan de klassieke hits uit de jaren 90 en begin 2000. Het evenement brengt artiesten zoals Dru Hill, Musiq Soulchild en Blackstreet naar het podium.

Ook zullen artiesten als Sisqo, Nokio, Jazz, Scola, Tao, Smoke, Black, Dj Franck, Dj TLM en DeeJayKid optreden tijden dit feest.

De ticketverkoop begint op 20 december om 10 uur, met prijzen variërend van € 67,50 tot € 115,00. Koop hier je tickets voor R&B Blockparty in AFAS live.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets R&B Block Party in AFAS Live
Tickets R&B Block Party
wo 27 mrt
AFAS Live, Amsterdam
€ 67,50 - 115,00
Soulwax news

SOULWAX KONDIGT EXTRA VIERDE CONCERT AAN IN ANCIENNE...De drie eerder geplande concerten van Soulwax in januari in Ancienne Belgique...

Ziggo news

EXTRA SHOW VOOR NICKI MINAJ IN DE ZIGGO DOME Nicki Minaj , de rapper en zangeres, brengt haar Pink Friday 2 World Tour...

REACTIES

Avatar skabuoy
za 16 dec 2023 01:20

skabuoy Hm. Ik zat al te kijken of ik daar in Londen heen kon. Dit gaat 'm sowieso niet worden omdat ik die week in Londen zit. Ben wel benieuwd naar Dru Hill live.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.