Re:Freshed Orchestra eert Fugees in Rotterdam en Eindhoven

Tribute To Fugees
Re:Freshed Orchestra eert Fugees in Rotterdam en Eindhoven
Door sjoertb op 22 december 2022 - 13:37 Classic Hiphop: Tribute to Fugees in Het Concertgebouw was een groot succes. Vandaar dat er besloten is om opnieuw het eerbetoon te gaan brengen aan één van de meest indrukwekkende groepen uit de hiphopgeschiedenis: Fugees. Twee edities staan op de planning voor de tribute-avond. Op zaterdag 29 april in De Doelen in Rotterdam en op zaterdag 6 mei in Muziekgebouw Eindhoven.

Dertig jaar geleden kwamen Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel samen. Anno nu is de Amerikaanse groep, die bekend werd met hits als “Ready or Not”, “Fu-Gee-La” en “Killing me Softly With His Song”, nog steeds enorm populair.

De artiesten die meedoen zijn Re:Freshed Orchestra, Pete Philly, Kris Berry, Pink Oculus, Maikal X, Brainpower, Gin Dutch, Kiddo Cee, Mc Melodee, Rachell Melanie en The Cool Quest.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Classic Hiphop.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hall of Fame Tilburg

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR DARKER IN DE HALL OF FAME...DARKER is een elektronisch dark wave, synth pop trio geïnspireerd door...

Sef news

SEF MET EL SALVADOR ENSEMBLE NAAR TIVOLIVREDENBURG,... Sef gaat wederom optreden met het El Salvador Ensemble. Samen met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.