Pete Philly, Postmen en Brainpower brengen een tribute aan A Tribe Called Quest in het Concertgebouw

review: Songbird Festival - Zaterdag Postmen
Pete Philly, Postmen en Brainpower brengen een tribute aan A Tribe Called Quest in het...
Door melissavkoldam op 26 november 2021 - 14:48 Het Concertgebouw brengt in samenwerking met muziekplatform Legacy of Music en radiostation Sublime een eerbetoon aan één van de meest invloedrijke en innovatieve groepen uit de hiphopgeschiedenis: A Tribe Called Quest. De groep werd in 1985 opgericht door vier vrienden uit New York: Q-Tip, Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad en Jarobi White. De tribe bracht alternative hiphop met invloeden uit de jazz en maatschappelijk geëngageerde teksten.

Kaartjes voor het concert zijn al te koop en hebben een vanaf prijs van €29. Een ticket voor Classic Hiphop: Tribute to a Tribe Called Quest koop je hier.

Klassiekers als Can I kick it?, Scenario en Electric Relaxation klinken in de Grote Zaal door onder andere Pete Philly, Postmen, MC Melodee, Kris Berry en Brainpower. Zoals altijd bij Classic Hiphop in de Grote Zaal begeleid door Re:Freshed Orchestra.

Bestel tickets Classic Hiphop: Tribute to a Tribe Called Quest in Concertgebouw
Tickets Classic Hiphop: Tribute to a Tribe Called Quest
do 17 mrt
Concertgebouw, Amsterdam
€ 29,00 - 46,00
De Vorstin news

ROCKBAND KAYAK KONDIGT AFSCHEID MET UITGEBREIDE...In het voorjaar van 2022 neemt Kayak afscheid met een Europese tournee....

simplon

BENTE OP CLUBTOUR IN MAART 2022 LANGS O.A.... Met haar boeking op ESNS in januari 2021 liet Bente horen dat ze klaar is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.