concert: Selah Sue in Doornroosje op WOENSDAG 07 DECEMBER 2022

  • Selah Sue
    Lowlands LLaunch
    © Marcel Poelstra
  • Selah Sue
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
WO.
07 DEC
SELAH SUE Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Selah Sue
Concert uitverkocht
Selah Sue in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 07 dec
Selah Sue
Doornroosje, Nijmegen
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

De Vlaamse zangeres Selah Sue, ofwel Sanne Putseys, brak in 2010 door met de hit ‘Raggamuffin’: een tijdloos nummer dat haar tot het voorprogramma van Prince in Antwerpen bracht. Ze is terug met haar nieuwe album ‘Persona’ met melodische, meerstijlige pop, soul, funk, r&b, jazz en meer, maar met nu vooral meer klemtoon op rap. De verschillende nummers geven stem aan de verschillende versies van haarzelf en het album is daarmee, net als een mens, een verzameling van meerdere personalities.

Met haar debuutalbum uit 2011 en de opvolger ‘Reason’ (2015) vestigde Selah Sue haar naam van soul-en popdiva met een scherp randje. Na een pauze vanwege de geboorte van haar twee kinderen keerde Selah Sue in 2020 terug met ‘The Bedroom EP’. Haar nieuwe album ‘Persona’ kwam afgelopen maart uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Selah Sue in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Selah Sue

Foto Selah Sue te Selah Sue - 01/12 - 013 Foto Selah Sue te Appelpop 2012 Foto Selah Sue te Selah Sue - 7/12 - TivoliVredenburg Foto Selah Sue te Pinkpop 2022 - Zaterdag Foto Selah Sue te Selah Sue - 04/12 - Heineken Music hall Foto Selah Sue te Selah Sue - 11/04 - Tivoli Vredenburg
 
Bekijk alle 190 foto's van Selah Sue

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan