concert: Selah Sue in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 13 OKTOBER 2022

  • Selah Sue
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Selah Sue
    Lowlands LLaunch
    © Marcel Poelstra
DO.
13 OKT
SELAH SUE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2022
Hoofdprogramma Selah Sue

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Selah Sue herleeft. Op haar laatste, veel geprezen, album ‘Persona’ bezingt ze haar psychische problemen en hoe ze ermee omgaat op een positieve manier. Singles ‘Pills’ en ‘Hurray’ zijn instant hits op zowat alle radiostations in ons land en het album oogst overal uitstekende reviews. Een nieuwe energie die haar ook doet opveren op het podium, getuige daarvan haar explosieve passage in AB vorige maand, inclusief indrukwekkende choreografie, outfitwissels en een fenomenale live band. Dat gaat ze in oktober nog eens over doen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Selah Sue in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Selah Sue

Foto Selah Sue te Selah Sue - 25/11 - Paradiso Foto Selah Sue te Indian Summer 2012 Foto Selah Sue te Selah Sue - 25/11 - Paradiso Foto Selah Sue te Selah Sue - 01/12 - 013 Foto Selah Sue te Appelpop 2012 Foto Selah Sue te Appelpop 2012
 
Bekijk alle 190 foto's van Selah Sue

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws