concert: Nick & Simon & Garfunkel in Theater aan de Schie op DONDERDAG 22 SEPTEMBER 2022

  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
22 SEP
NICK & SIMON & GARFUNKEL 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2022
Hoofdprogramma Nick & Simon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 september 2022.
Dat is 12 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 1970 verscheen het album ‘Bridge Over Troubled Water’ van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel ‘NSG’, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. Nu komt er dan eindelijk de theatertour onder de titel ‘Nick & Simon & Garfunkel’, waar het Volendamse duo al een tijd reikhalzend naar uitkeek!

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van “NSG” als ‘Oostenwind’, ‘Jarenlange Maanden’ en ‘Waarom’. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

Foto's van Nick & Simon

Foto Nick & Simon te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Nick & Simon te The Streamers - 16/09 - Olympisch Stadion Foto Nick & Simon te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Nick & Simon te Nick & Simon - 20/04 - Ziggo Dome Foto Nick & Simon te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Nick & Simon te 10 jaar Nick & Simon - 16/12 - Ahoy
 
Bekijk alle 153 foto's van Nick & Simon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest