concert: Half Moon Run in TivoliVredenburg op ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Half Moon Run
    Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje
    © Nonja de Roo
  • Half Moon Run
    Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje
    © Nonja de Roo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Half Moon Run in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
26 NOV
HALF MOON RUN Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Half Moon Run

EXTRA INFORMATIE

Het uit Montreal (Canada) afkomstige Half Moon Run maakte in 2012 een droomstart met het sfeervolle Dark Eyes, waarop folky harmonieën worden verweven met Radiohead-achtige sferen. Amper een jaar later was de groep een van de grote smaakmakers op Lowlands. Met Sun Leads Me On kwam er in 2015 een prachtig vervolg, een plaat waarop de experimenteerdrift duidelijk naar voren komt, maar de songs toegankelijk blijven. In 2019 was het met A Blemish in the Great Light opnieuw raak. Het album staat vol met fraaie, gelaagde songs, op het snijvlak van indie, rock en folk, een lijn die op de in 2021 verschenen EP Inwards & Onwards – de opmaat naar een vierde album – wordt voortgezet.Op 24 november staat Half Moon Run in De Oosterpoort en dat is natuurlijk goed nieuws voor de vele fans, maar zeker ook een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Band Of Horses, Fleet Foxes en Arcade Fire.

Foto's van Half Moon Run

Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje Foto Half Moon Run te Half Moon Run - 04/10 - Doornroosje
 
Bekijk alle 8 foto's van Half Moon Run

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws