concert: Half Moon Run in TivoliVredenburg op VRIJDAG 06 OKTOBER 2023

  • Flyte
    London Calling #1 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Flyte
    Amber Run - 28/10 - Bitterzoet
    © Joyce van Doorn
VR.
06 OKT
HALF MOON RUN Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Half Moon Run
Voorprogramma Flyte

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 26 november 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 06 oktober 2023.

Concert uitverkocht
Half Moon Run in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 06 okt
Half Moon Run met voorprogramma: Flyte
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,94

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Half Moon Run aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Het uit Montreal (Canada) afkomstige Half Moon Run maakte in 2012 een droomstart met het sfeervolle Dark Eyes, waarop folky harmonieën worden verweven met Radiohead-achtige sferen. Amper een jaar later was de groep een van de grote smaakmakers op Lowlands. Met Sun Leads Me On kwam er in 2015 een prachtig vervolg, een plaat waarop de experimenteerdrift duidelijk naar voren komt, maar de songs toegankelijk blijven. In 2019 was het met A Blemish in the Great Light opnieuw raak. Het album staat vol met fraaie, gelaagde songs, op het snijvlak van indie, rock en folk, een lijn die op de in 2021 verschenen EP Inwards & Onwards – de opmaat naar een vierde album – wordt voortgezet.Op 24 november staat Half Moon Run in De Oosterpoort en dat is natuurlijk goed nieuws voor de vele fans, maar zeker ook een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Band Of Horses, Fleet Foxes en Arcade Fire.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Half Moon Run in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Flyte

Foto Flyte te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Flyte te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Flyte te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Flyte te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Flyte te Amber Run - 28/10 - Bitterzoet Foto Flyte te Amber Run - 28/10 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 8 foto's van Flyte

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan