Paradiso en Ancienne Belgique voor Half Moon Run

Half Moon Run news_groot
Paradiso en Ancienne Belgique voor Half Moon Run
Door Cartman91 op 29 april 2019 - 12:23 De Canadese band Half Moon Run werkt momenteel aan alweer het derde album, waarbij het ook gaat touren door Noord-Amerika (Canada en de VS) en Europa. Nederland en België worden niet overgeslagen.

Op 13 november komen ze naar de grote zaal van Paradiso, waarna ze exact twee weken later in Ancienne Belgique te Brussel de tour afsluiten.

Tickets gaan vanaf 3 mei om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 26 euro, voor zowel het concert in Paradiso als het optreden in AB. Van ieder verkochte ticket gaat er omgerekend 1 dollar naar een goed doel, die zich inzet tegen ondervoeding van kinderen.

Om te voorkomen dat je de start van de kaartverkoop misloopt kan je je aanmelden voor onze ticketreminder, je ontvangt dan een herinnering per mail!





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

FKJ IN MELKWEG, TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUEDe Frans-Nieuw-Zeelandse muzikant FKJ zet zijn parcours onverstoord verder....

Concert sfeer

NEW COOL COLLECTIVE KOMT MET NIEUWE EP EN TOUR De Nederlandse jazzformatie New Cool Collective werd opgericht in 1994. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.