concert: Combichrist in Baroeg op DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2022

  • Combichrist
    Summer Darkness Winter Edition 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Combichrist
    Summer Darkness 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
18 AUG
COMBICHRIST 14:00 uur Baroeg, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Combichrist

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 18 juli 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 18 augustus 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Combichrist in Baroeg
Tickets Combichrist:
do 18 aug
Baroeg, Rotterdam
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Stilstand is achteruitgang en stilstaan is er niet bij als het gaat om Combichrist. In 2003 gelanceerd als venijnige variant op Icon of Coil, leek Combichrist aanvankelijk uit dezelfde kennel te komen als Skinny Puppy, maar door de jaren heen werd het elektronische geweld steeds vaker opgetuigd met zware gitaren. Daarbij speelt de Amerikaanse groep rond de Noorse instigator Andy LaPlegua live nog een tandje harder. Of die stijl nu aggrotech of industrial wordt genoemd, zal de Maggots At The Party een rotzorg zijn. In 2018 werd Combichrist nog door Baroeg in de Maassilo neergezet. Drie jaar later dalen ze een stukje verder af op Zuid, want ze komen gewoon naar Baroeg zélf. This Shit Will Fuck You Up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Baroeg in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Baroeg in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Combichrist in Baroeg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Combichrist

Foto Combichrist te Summer Darkness Winter Edition 2011 Foto Combichrist te Combichrist - 13/08 - De Helling Foto Combichrist te M'era Luna 2019 Foto Combichrist te M'era Luna 2019 Foto Combichrist te Combichrist - 23/05 - P60 Foto Combichrist te Summer Darkness 2006
 
Bekijk alle 69 foto's van Combichrist

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan