concert: Combichrist in Baroeg op ZONDAG 18 JULI 2021

  • Combichrist
    Summer Darkness Winter Edition 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Combichrist
    Summer Darkness 2012
    © Gertjan van der Loo
ZO.
18 JUL
COMBICHRIST 20:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Combichrist
Concert uitverkocht
Combichrist in Baroeg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 18 jul
Combichrist
Baroeg, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Stilstand is achteruitgang en stilstaan is er niet bij als het gaat om Combichrist. In 2003 gelanceerd als venijnige variant op Icon of Coil, leek Combichrist aanvankelijk uit dezelfde kennel te komen als Skinny Puppy, maar door de jaren heen werd het elektronische geweld steeds vaker opgetuigd met zware gitaren. Daarbij speelt de Amerikaanse groep rond de Noorse instigator Andy LaPlegua live nog een tandje harder. Of die stijl nu aggrotech of industrial wordt genoemd, zal de Maggots At The Party een rotzorg zijn. In 2018 werd Combichrist nog door Baroeg in de Maassilo neergezet. Drie jaar later dalen ze een stukje verder af op Zuid, want ze komen gewoon naar Baroeg zélf. This Shit Will Fuck You Up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Baroeg in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Combichrist in Baroeg plaatsvindt.

Foto's van Combichrist

Foto Combichrist te Summer Darkness 2012 Foto Combichrist te Combichrist - 13/08 - De Helling Foto Combichrist te Combichrist - 23/05 - P60 Foto Combichrist te Combichrist - 23/05 - P60 Foto Combichrist te Combichrist - 23/05 - P60 Foto Combichrist te Combichrist - 23/05 - P60
 
Bekijk alle 63 foto's van Combichrist

Gerelateerd nieuws