concert: Sofi Tukker in Trix op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2022

  • Sofi Tukker
    PITCH 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
16 SEP
SOFI TUKKER Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Sofi Tukker
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sofi Tukker in Trix
Tickets Sofi Tukker:
vr 16 sep
Trix, Antwerpen
€ 22,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse danceduo Sofi Tukker brak in 2016 door met Drinkee, een nummer dat elke ingeslapen dansvloer binnen no-time tot leven wekt. Sindsdien heeft de vrolijke house met bossanova-invloeden van Sofi Tukker de wereld veroverd door middel van een eindeloze reeks knallers, met Best Friend, Purple Hat en It Don’t Matter als de grootste successen. Gedurende de coronapandemie deed het duo meer dan 400 (!) online dj-sets en alle positieve vibes van de fans die daaruit voortkwamen, inspireerden tot het nieuwe album Wet Tennis.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Trix in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sofi Tukker in Trix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sofi Tukker

Foto Sofi Tukker te Sofi Tukker - 27/11 - Maassilo Foto Sofi Tukker te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Sofi Tukker te Sofi Tukker - 18/09 - Melkweg Foto Sofi Tukker te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto Sofi Tukker te Sofi Tukker - 26/11 - Paradiso Foto Sofi Tukker te Sofi Tukker - 18/09 - Melkweg
 
Bekijk alle 48 foto's van Sofi Tukker

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws