Sofi Tukker met Europese tour naar Paradiso, Maassilo en Botanique

review: Sofi Tukker - 18/09 - Melkweg
Sofi Tukker met Europese tour naar Paradiso, Maassilo en Botanique
Door Cartman91 op 17 juni 2019 - 16:15 Het Amerikaanse duo Sofi Tukker brengt de R.I.P. Shame World Tour naar Europa. Nederland en België worden ook aangedaan, met twee shows in Nederland en één in België.

Op 26 november staan ze eerst in Paradiso, een dag later in de Rotterdamse Maassilo en tot slot spelen ze ook nog in de Botanique te Brussel op 10 december.

Tickets voor deze shows gaan vanaf 21 juni om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Paradiso kost je 23 euro, in de Maassilo betaal je 20 euro voor een kaartje en voor dezelfde prijs heb je een toegangsbewijs voor het optreden in Botanique.

Je kan je vanzelfsprekend ook aanmelden voor een ticketreminder. Een reminder voor het concert in Paradiso stel je hier in. Voor een reminder van de show in de Maassilo kan je hier terecht.

Brett Eldredge

BRETT ELDREDGE IN 2020 NAAR PARADISO AMSTERDAMDe Amerikaanse country(pop) singer-songwriter Brett Eldredge kondigt aan...

James Morrison

JAMES MORRISON VOOR CONCERT NAAR LA MADELEINE EN... James Morrisson komt eind dit jaar met zijn nieuwe album 'You're Stronger...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.