In the picture: Underworld, De Staat, Michael Kiwanuka, Sofi Tukker, Snelle, Dido en meer

Michael Kiwanuka - AFAS Live news_groot
In the picture: Underworld, De Staat, Michael Kiwanuka, Sofi Tukker, Snelle, Dido en meer
Door Cartman91 op 27 november 2019 - 13:35 Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog concerten te bezoeken. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder andere Underworld, De Staat, Michael Kiwanuka, Sofi Tukker, Snelle, Motionless in White en meer.


Underworld (Ziggo Dome)

Underworld (foto: Serge Hasperhoven)


Pioniers van de electromuziek Underworld stond op 23 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. Underworld is voornamelijk bekend van hun hit Born Slippy, die in de klassieke film Trainspotting (met Ewan McGregor) gebruikt werd. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Underworld.


De Staat (TivoliVredenburg)

De Staat (foto: Bernard Bodt)


De Nederlandse alternatieve rockband De Staat was afgelopen week in een uitverkochte TivoliVredenburg te vinden. Voor het volledige verslag van De Staat neem je hier een kijkje.


Michael Kiwanuka (AFAS Live)

Michael Kiwanuka (foto: Josefiene Degenaar)


Michael Kiwanuka brak een aantal jaren geleden door met zijn grote hit Home again, inmiddels heeft hij een nieuwe plaat uit met nog meer mooi liedjes. Op 26 november liet hij zijn nieuwe werk live horen aan het publiek in de AFAS Live. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Sofi Tukker (Paradiso)

Sofi Tukker (foto: Anne-Marie Kok)


Het Amerikaanse duo Sofi Tukker werd in een klap populair door het gebruik van hun nummer Best friend in een iPhone reclame. Hierdoor kregen ze 10 duizend views op hun Youtube kanaal. 26 november stonden ze in Paradiso. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Sofi Tukker in Paradiso te Amsterdam.


Snelle (013)

Snelle (foto: Eva Ruiten)


Rapper Snelle ontving begin dit jaar een gouden plaat voor zijn single Scars. Op 23 november mocht hij aantreden in een stijf uitverkochte 013 te Tilburg. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in 013.


Motionless in White (Effenaar)

Motionless in White (foto: Eva Bakker)


Motionless in White stond op 22 november in de Eindhovense Effenaar, in het voorprogramma stond Skold. Bekijk ook het complete fotoverslag van de show in de Effenaar.


Dido (AFAS Live)

Dido (foto: Andrea Roell)


Zangeres Dido kennen we vooral van de hit Stan (samen met rapper Eminem), dit is echter alweer een tijd geleden. De britse zangeres tourt voor het eerst in 15 jaar en stond zodoende op 24 november in AFAS Live. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in AFAS Live.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van The Libertines in TivoliVredenburg, Cult of Luna in de Melkweg en James Smith eveneens in de Melkweg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.The Last Internationale

013 EN DE OOSTERPOORT VOOR THE LAST INTERNATIONALE De New Yorkse band The Last Internationale staat op 27 februari in de...

TivoliVredenburg

VOORJAARSTOUR BRENGT GILL LANDRY LANGS ONDER MEER... Singer-songwriter Gill Landry komt komend voorjaar met een tour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.