concert: Kris Berry in Neushoorn op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Kris Berry
    Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
  • Kris Berry
    Kris Berry & Perquisite - 13/12 - Tivoli
VR.
14 OKT
KRIS BERRY AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Kris Berry
Voorprogramma Leonard Luka
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kris Berry in Neushoorn
Tickets Kris Berry:
vr 14 okt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Kris Berry leert als tiener per toeval de muziek van Patsy Cline en Nina Simone kennen, waardoor ze onmiddellijk gegrepen wordt. Het Nederlandse Radio 6 roept haar in 2011 uit tot het eerste Soul & Jazz Talent en dat jaar staat ze ook op het North Sea Jazz festival.

Met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, brengt ze één van haar meest persoonlijke muziekprojecten uit. In het nu zijn. “Can be really hard”, maar Kris had hier een ezelsbruggetje voor: “Je kunt altijd naar de lucht kijken; daar is veel ruimte”. Ze is op zoek naar ruimte, vooral in haar hoofd.

Het album ontstond tussen Amsterdam, LA. en de komst van haar dochtertje Nasa. De rust, kracht en schoonheid van het ‘niks’ wil Berry in haar muziek, performance en visuele uiting terug laten komen. Alles is wat het is of lijkt te zijn. Dat pure en ongefilterde gevoel komt terug in de audiovisuele korte films die Kris Berry samen met de getalenteerde regisseuse Océane Combeau maakte.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kris Berry in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kris Berry, Leonard Luka

Foto Kris Berry te Kris Berry & Perquisite - 13/12 - Tivoli Foto Kris Berry te Kris Berry & Perquisite - 13/12 - Tivoli Foto Kris Berry te ZOOmeravond: Kris Berry - 6/7 - Artis Foto Kris Berry te Kris Berry & Perquisite - 13/12 - Tivoli Foto Kris Berry te Kris Berry & Perquisite - 13/12 - Tivoli Foto Kris Berry te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
 
Bekijk alle 16 foto's van Kris Berry

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws