concert: Banji in Hedon op ZONDAG 24 APRIL 2022

  • Banji
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso
  • Banji
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
24 APR
BANJI Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2022
Hoofdprogramma Banji

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 24 april 2022.
Dat is 739 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Banji in Hedon
DEZE Banji TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 24 apr
Hedon, Zwolle
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Banji is de nieuwe alternatieve popsensatie van het moment dankzij hun speelse, vrolijke liedjes: elementen van synth pop, hiphop en R&B vormen het kleurrijke decor voor luchtige humor over vaak alledaagse dingen. De debuutsingle ‘Listen’ – geproduceerd door de band in samenwerking met Jeroen de Pessemier (The Subs, producer Oscar & The Wolf) en gemixed door Mucky (Fresku, Sevdaliza) – zette de toon voor de releases die daarna volgden.

Met drie nummers op zak raakt Banji met de nieuwste single “Chills” de sweet spot tussen catchy en soulvol. De band toerde door Engeland, kreeg erkenning van media als CLASH, DIY Mag, Billboard, 3voor12 en Volkskrant en heeft een reeks grote supportshows op de agenda staan (o.a. Absynthe Minded en De Staat). Banji drukt zowel in Nederland als internationaal hun stempel op de indie-scene.

Foto's van Banji

Foto Banji te Banji - 25/11 - Bitterzoet Foto Banji te Waterpop 2022 Foto Banji te Yes In My Backyard 2021 Foto Banji te Yes In My Backyard 2021 Foto Banji te Down The Rabbit Hole 2022 - Zondag Foto Banji te Down The Rabbit Hole 2022 - Zondag
 
Bekijk alle 36 foto's van Banji

Gerelateerd nieuws