Banji in november langs vier Nederlanse podia

Banji
Banji in november langs vier Nederlanse podia
Door chloetzintzoglou op 16 mei 2022 - 10:24 Vrijdag 18 november treedt Banji op in De Helling te Utrecht. Een dag later op 19 november zijn ze te zien in Simplon te Groningen. Verder touren ze eind november naar Amsterdam en Nijmegen.

Het Nederlandse viertal Banji bestaat uit vier jongens die de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez combineren met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten. De band heeft een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en mengt een klein vleugje hiphop in hun muziek. Ze trokken in Nederland al de aandacht door te spelen in het voorprogramma van Balthazar, De Staat en DI-RECT en een goed ontvangen optreden op ESNS.

De voorverkoop van de vier aangekondigde shows start op woensdag 18 mei om 10:00 uur. Stel hieronder een reminder in voor de concerten van Banji om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop tickets voor een van de concerten.

De voorverkoop voor het concert in De Helling is al van start.

18-11-2022 - Banji - De Helling, Utrecht (tickets)
19-11-2022 - Banji - Simplon, Groningen (tickets)(reminder)
25-11-2022 - Banji - Bitterzoet, Amsterdam (tickets)(reminder)
26-11-2022 - Banji - Merleyn, Nijmegen (tickets)(reminder)




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



George Ezra1

GEORGE EZRA IN MAART NAAR ZIGGO DOME EN VORST NATIONAALGeorge Ezra kondigt ter ere van de release van zijn nieuwe album getiteld...

Kendrick Lamar

THE BIG STEPPERS TOUR VAN KENDRICK LAMAR LANGS ZIGGO... Vandaag presenteerde Kendrick Lamar zijn nieuwe album 'Mr. Morale & The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.