concert: Glen Hansard in Concertgebouw De Vereeniging op DONDERDAG 12 MEI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Glen Hansard
    Glen Hansard - 10/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Glen Hansard
    Glen Hansard - 10/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Glen Hansard in Concertgebouw De Vereeniging) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
12 MEI
GLEN HANSARD Concertzaal (grote zaal), 20:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Glen Hansard

EXTRA INFORMATIE

De Ierse muzikant, zanger en poëet Glen Hansard is naast oprichter van The Frames en The Swell Season ook een begenadigd soloartiest. Bewapend met een gitaar en zijn bewogen stemgeluid maakt hij de meest breekbare maar ook krachtige nummers en verwarmt hij ieders hart met zijn prachtige muziek. Hij vindt inspiratie in de muziek van grootheden zoals Bob Dylan Leonard Cohen en Van Morrison. Na een carrière bezaaid met een tiental albums met The Frames en The Swell Season wist Glen Hansard het publiek en de critici ook te charmeren met zijn solodebuut ‘Rhythm and Repose’ dat uitkwam in 2012 en enkele pareltjes voortbracht waaronder het prachtige “Love Don’t Leave Me Waiting”. In 2007 haalde hij samen met Markéta Irglova een Oscar binnen voor “Falling Slowly” uit de film ‘Once’ en in 2012 vonden we hem ook terug in de soundtrack van ‘The Hunger Games’.

Foto's van Glen Hansard

Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 10/12 - Paradiso Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 21/11 - Koninklijk Theater Carré Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 14/03 - TivoliVredenburg Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 14/03 - TivoliVredenburg Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 14/03 - TivoliVredenburg Foto Glen Hansard te Glen Hansard - 10/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 77 foto's van Glen Hansard

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws