Glen Hansard in november naar Carré en Koninklijk Circus

review: Glen Hansard - 14/03 - TivoliVredenburg
Glen Hansard in november naar Carré en Koninklijk Circus
Door kimvanderzon op 23 mei 2023 - 12:21 Glen Hansard komt op 3 november naar Koninklijk Circus in Brussel en op 20 november naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Glen Hansard groeide in de jaren zeventig op in een arbeidersgezin in Dublin. Op zijn 13e ging hij van school om muzikant te worden. Hij speelde op de straten van Dublin waar hij de basis legde voor zijn unieke sound. Begin jaren negentig richt Hansard de Ierse folk band The Frames op. De band behaalt groot succes in Europa met platina albums en stadionshows in thuisland Ierland. Na zijn tijd met The Frames heeft de Ier in een korte tijd een succesvolle solocarrière opgebouwd.

Glen Hansard heeft in de loop der jaren meerdere soloalbums uitgebracht, waaronder "Rhythm and Repose" (2012) en "Between Two Shores" (2018). Zijn muziek wordt gekenmerkt door zijn introspectieve teksten, akoestische arrangementen en zijn vermogen om emotionele diepgang te creëren in zijn nummers. Met hits als "Falling Slowly" en "Say It to Me Now" heeft hij een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd en een trouwe schare fans veroverd.

Hansard stond in 2019 voor het laatst solo in Nederland op de planken. Ook toen speelde hij in Koninklijk Theater Carré.

Show datums:
03-11-2023 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
20-11-2023 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 26 mei om 11.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 30,43 en 47,04 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de show in Amsterdam en hier voor Brussel.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Glen Hansard in Koninklijk Circus
Tickets Glen Hansard
KIES TICKET
vr 03 nov
Glen Hansard
Koninklijk Circus, Brussel
€ 30,43
ma 20 nov
Glen Hansard
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 47,04
100 Gecs

100 GECS VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN... 100 Gecs heeft bekend gemaakt weer op tour te gaan. Ze komen naar...

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG MET NIEUWE TOURNEE DOOR... Na net een nieuwe single te hebben uitgebracht vindt De Jeugd Van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.