Extra concert van Glen Hansard in november in Koninklijk Theater Carré

review: Glen Hansard - 14/03 - TivoliVredenburg
Extra concert van Glen Hansard in november in Koninklijk Theater Carré
Door kimvanderzon op 26 mei 2023 - 10:26 Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Glen Hansard een tweede concert in Koninklijk Theater Carré op dinsdag 21 november. Het concert op maandag 20 november was al eerder aangekondigd samen met de show in België op 3 november.

Glen Hansard groeide in de jaren zeventig op in een arbeidersgezin in Dublin. Op zijn 13e ging hij van school om muzikant te worden. Hij speelde op de straten van Dublin waar hij de basis legde voor zijn unieke sound. Begin jaren negentig richt Hansard de Ierse folk band The Frames op. De band behaalt groot succes in Europa met platina albums en stadionshows in thuisland Ierland. Na zijn tijd met The Frames heeft de Ier in een korte tijd een succesvolle solocarrière opgebouwd.

Glen Hansard heeft in de loop der jaren meerdere soloalbums uitgebracht, waaronder "Rhythm and Repose" (2012) en "Between Two Shores" (2018). Zijn muziek wordt gekenmerkt door zijn introspectieve teksten, akoestische arrangementen en zijn vermogen om emotionele diepgang te creëren in zijn nummers. Met hits als "Falling Slowly" en "Say It to Me Now" heeft hij een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd en een trouwe schare fans veroverd.

Show datums:
03-11-2023 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
20-11-2023 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
21-11-2023 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor alle concerten start morgen, vrijdag 26 mei om 11:00 uur. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 46,20 euro.

Wil je een ticketreminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de show op 20 november, hier voor de show op 21 november en hier voor de show in België op 3 november.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



NOFX2

NOFX EIND MEI NAAR DE MELKWEG VOOR ALLERLAATSTE...Vorig jaar kondigde NOFX aan om in 2023 te stoppen en hun laatste shows te...

Clark

CLARK NAAR 013, TOLHUISTUIN EN DOORNROOSJE IN NOVEMBER Dit jaar bracht Clark zijn tiende studioalbum 'Sus Dog' uit. De nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.