Glen Hansard ook naar Caprera in Bloemendaal

review: Glen Hansard - 21/11 - Koninklijk Theater Carré Glen Hansard
Glen Hansard ook naar Caprera in Bloemendaal
Door RobZ op 12 december 2023 - 12:04 Gisteren meldden we dat de concertserie Zuiderpark Live in Den Haag zich mocht verheugen op een concert van The Frames-frontman Glen Hansard. Maar dit is niet het enige Nederlandse concert dat hij komende zomer zal geven. Op 11 juni staat Glen Hansard namelijk ook in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Glen Hansards muziek wordt gekenmerkt door zijn introspectieve teksten, akoestische arrangementen en zijn vermogen om emotionele diepgang te creëren in zijn nummers. Met hits als 'Falling Slowly' en 'Say It to Me Now' heeft hij een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd en een trouwe schare fans veroverd. Een paar dagen geleden maakte Hansard nog veel indruk op de uitvaart van Pogues-frontman Shane MacGowan.



De kaartverkoop voor het concert van Glen Hansard op 11 juni 2024 gaat vrijdag 15 december om 10:00 uur van start. Tickets kosten 49,50 euro. Hier koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Glen Hansard in Openluchttheater Caprera
Tickets Glen Hansard
di 11 jun
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 49,50
Stef Kamil Carlens

STEF KAMIL CARLENS OP TOUR IN VOORJAAR 2024 MET...De Belgische muzikant Stef Kamil Carlens, bekend als bassist van dEUS en...

Nicki Minaj

NICKI MINAJ ONTHULT 'PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR' MET... Nicki Minaj, brengt haarwereldtournee naar Ziggo Dome op zondag 2 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.