concert: Nick & Simon & Garfunkel in Amare op WOENSDAG 30 MAART 2022

  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
WO.
30 MRT
NICK & SIMON & GARFUNKEL 20:00 uur Amare, Den Haag
2022
Hoofdprogramma Nick & Simon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 30 maart 2022.
Dat is 729 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 1970 verscheen het album ‘Bridge Over Troubled Water’ van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel ‘NSG’, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. Nu komt er dan eindelijk de theatertour onder de titel ‘Nick & Simon & Garfunkel’, waar het Volendamse duo al een tijd reikhalzend naar uitkeek!

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van “NSG” als ‘Oostenwind’, ‘Jarenlange Maanden’ en ‘Waarom’. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

Foto's van Nick & Simon

Foto Nick & Simon te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Nick & Simon te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Nick & Simon te 10 jaar Nick & Simon - 16/12 - Ahoy Foto Nick & Simon te Nick & Simon - Nu of Ooit - 05/04 - Ahoy Foto Nick & Simon te 10 jaar Nick & Simon - 16/12 - Ahoy Foto Nick & Simon te De Vrienden van Amstel Live 2013
 
Bekijk alle 166 foto's van Nick & Simon

Gerelateerd nieuws