concert: Balthazar (Be) in TivoliVredenburg op DINSDAG 16 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Balthazar (Be)
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Balthazar (Be)
    [PIAS] Nites 2011
    © Yannick Putz


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Balthazar (Be) in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
16 NOV
BALTHAZAR (BE) Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Balthazar (Be)
Voorprogramma Wispering Sons

EXTRA INFORMATIE

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op de gloednieuwe plaat Sand (2021): soulful en filmisch, met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten!

Foto's van Balthazar (Be), Wispering Sons

Foto Balthazar (Be) te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Balthazar (Be) te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 28/04 - Tivolivredenburg Foto Balthazar (Be) te Kings of Leon - 07/07 - Evenemententerrein A2 Weert Noord Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 03/11 - Annabel
 
Bekijk alle 207 foto's van Balthazar (Be)

Gerelateerd nieuws