In the picture: Kaiser Chiefs, Testament, Balthazar, La Roux, Equilibrium en meer

Kaiser Chiefs - Paradiso news_groot
In the picture: Kaiser Chiefs, Testament, Balthazar, La Roux, Equilibrium en meer
Door Cartman91 op 19 februari 2020 - 11:56 Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze fotografen de afgelopen week bij diverse concerten geweest om foto's van onder meer Kaiser Chiefs, Testament, Balthazar, La Roux en Equilibrium te maken.


Kaiser Chiefs (Paradiso)

Kaiser Chiefs (foto: Rafael Rossi)


Kaiser Chiefs is natuurlijk geen onbekende in de muziekwereld. De Britse band heeft met Ruby, I Predict a Riot, Oh My God en Everyday I Love You Less and Less grote hits te pakken. Op 16 februari stond de band in Paradiso. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Kaiser Chiefs.


Testament (TivoliVredenburg)

Testament (foto: Tim van Veen)


Trashmetal band Testament bestaat al sinds 1983. De Amerikaanse band heeft door de jaren heen gewisseld qua samenstelling, maar zijn nog altijd springlevend. Op 16 februari stond de band in TivoliVredenburg samen met Death Angel en Exodus. Voor het volledige verslag van het optreden van Testament neem je hier een kijkje.


Balthazar (Maassilo)

Balthazar (foto: Anja de Bruijn)


De Vlaamse band Balthazar tourt rond met de 'Fever Tour'. Tijdens Valentijnsdag, op 14 februari stond de band op de planken van de Maassilo te Rotterdam. Bekijk ook het complete verslag van de show van Balthazar in de Maassilo.


La Roux (Melkweg)

La Roux (foto: Irwan Notosoetarso)


Zangeres La Roux, of Elly Jackson zoals haar echte naam luidt, had in het begin van haar carrière twee hits met Bulletproof en In For The Kill. Daarna bleef het lang stil rond de Britse zangeres, inmiddels is ze weer helemaal terug en zo stond ze op 13 februari in de Melkweg. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in de Melkweg van La Roux.


Equilibrium (Dynamo)

Equilibrium (foto: Jarka van der Velden)


Duitse metalband Equilibrium stond op 13 februari samen met supports Lord Of The Lost en Nailed to Obscurity in Dynamo te Eindhoven op het podium. Bekijk ook het volledige fotoverslag van de show in Dynamo.


Thijs Boontjes Dans- en Showorkest (Paradiso)

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest (foto: Nonja de Roo)


14 februari is natuurlijk Valentijnsdag, Thijs Boontje Dans- en Showorkest bracht de liefde naar Paradiso. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


UK Subs (Melkweg)

UK Subs (foto: Eva Bakker)


Britse punk van het eerste uur, dat is wat UK Subs is. Afgelopen week deed de band Nederland aan, waar het in de Melkweg stond op 15 februari. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van de show van UK Subs in de Melkweg.


Melanie Martinez (013)

Melanie Martinez (foto: Dimitri Hakke)


De Amerikaanse zangeres Melanie Martinez begon haar carrière met een deelname aan de Amerikaanse versie van The Voice. Deze won ze niet, maar ze kreeg wel een kans om haar eigen muziek te maken. In 2014 bracht ze haar debuut EP uit. Afgelopen week mocht ze een optreden komen geven in het Tilburgse 013, in het voorprogramma gaf Naaz een optreden. Het volledige fotoverslag van Melanie Martinez in 013 kan je hier terugvinden.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van Marco Hietala in de Melkweg, Orchestral Manoeuvres in the Dark in TivoliVredenburg, Lewis Capaldi in AFAS Live, Algiers in Paradiso en Carly Rae Jepsen eveneens in Paradiso.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMelkweg nieuwe logo

JESSIE REYEZ KOMT NAAR MELKWEGDe singer-songwriter Jessie Reyez komt op maandag 11 mei naar het poppodium...

agnes obel

AGNES OBEL NAAR HET AMSTERDAMSE BOS THEATER De Deense singer-songwriter Agnes Obel komt op zondag 9 augustus optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.