concert: Remy van Kesteren - REMY. X ARO in Theater aan de Parade op WOENSDAG 23 MAART 2022

  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
WO.
23 MRT
REMY VAN KESTEREN - REMY. X ARO 20:00 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2022
Hoofdprogramma Remy van Kesteren

EXTRA INFORMATIE

In 2019 deed Remy van Kesteren een theatertour met ARO (Analogue Robot Orchestra). Samen met de ontwerper en bouwer van deze elektronische ritme-instrumenten, Jurjen Alkema, heeft Remy afgelopen jaar hard gewerkt aan meer, beter en net iets anders. De avond met Remy en zijn ARO staan in het teken van eigen composities en covers, begeleid door de betoverende visuals van Jurjen, die de muren van de concertzaal of het theater van gedaante zullen doen veranderen. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist. De regie is in handen van Eric Corton.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Remy van Kesteren - REMY. X ARO in Theater aan de Parade plaatsvindt.

Foto's van Remy van Kesteren

Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard
 
Bekijk alle 28 foto's van Remy van Kesteren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws