TivoliVredenburg opent weer vanaf 1 juni met shows voor 30 man van o.a. S10, Klangstof en Tim Knol

TivoliVredenburggroot
TivoliVredenburg opent weer vanaf 1 juni met shows voor 30 man van o.a. S10, Klangstof...
Door Kellyvermeer op 28 mei 2020 - 17:12 TivoliVredenburg opent de deuren 'op een kier'. Vanaf maandag 1 juni zijn er dagelijks drie kleinschalige concerten, lezingen of debatten voor dertig bezoekers in de grote zaal van het poppodium. Onder andere S10, Tim Knol, Pynarello, Remy van Kesteren en Tineke Postma staan op de planning voor elk drie optredens op één dag. De optredens beginnen om 16.00, 19.00 en 21.30 uur. De kaartverkoop van al deze concerten in TivoliVredenburg start vrijdag 29 mei om 10.00 uur.

Algemeen directeur van TivoliVredenburg Jeroen Bartelse geeft aan dat ze niet kunnen wachten om weer open te gaan, maar het niet rendabel te krijgen is met een paar handenvol publiek. Maar het belangrijkste vinden ze toch dat de artiesten weer een podium hebben en dat bezoekers weer live muziek kunnen ervaren.

Op het programma staan artiesten, musici en sprekers van eigen bodem. Omdat dertig kaarten per sessie niet heel veel is worden waar mogelijk de concerten ook gestreamd, zodat het programma vanuit huis ook te zien is. De streams zijn gratis om naar te kijken, maar je mag wel een vrijwillige donatie doen.

Het programma ziet er als volgt uit:

TivoliVredenburg Op Een Kier
Ma 1 juni - S10
Di 2 juni - Remko van der Drift
Wo 3 juni - 4Beat - Knallen
Do 4 juni - Remy van Kesteren
Vr 5 juni - Pynarello
Za 6 juni - Lucky Fonz III
Zo 7 juni - Tineke Postma Bloom Trio
Ma 8 juni - Karima el Fillali (A Tribute to Oum Kalthoum)
Di 9 juni - Evanne Nowak
Wo 10 juni - Clean Pete
Do 11 juni - Tim Knol
Vr 12 juni - Laurens de Man
Za 13 juni - Klangstof
Zo 14 juni - Kika Sprangers Kwintet

De verkoop van de kaarten start 29 mei om 10:00. Alle tickets kosten €15,- per stuk. Koop hier je tickets voor de shows.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefOpenluchttheater Ede

HEEL LITOUWEN KOMENDE MAANDAG OPEN-AIR CONCERTZAAL /...Om de bevolking te bedanken voor hun inzet om de verspreiding van het...

lil kleine

LIL KLEINE PRESENTEERT NIEUW DINNER EN DANCE CONCEPT... Lil Kleine opent van donderdag 4 juni tot zondag 7 juni de deuren van een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.