In the picture: o.a. Jade Bird, Remy van Kesteren, Maan, S10, King Krule en meer

Jade Bird - Paradiso news_groot
In the picture: o.a. Jade Bird, Remy van Kesteren, Maan, S10, King Krule en meer
Door Cartman91 op 11 maart 2020 - 12:34 Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze fotografen de afgelopen week bij diverse concerten geweest om foto's van onder meer Jade Bird, Remy van Kesteren, Maan, S10, King Krule, Rex Rebel en Starset te maken.


Jade Bird (Paradiso)

Jade Bird (foto: Arend Jan Hermsen)


Een jaar geleden stond de Britse zangeres Jade Bird nog in de Tolhuistuin, afgelopen week was ze in de grote zaal van Paradiso te bewonderen. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Jade Bird.


Remy van Kesteren (Paard)

Remy van Kesteren (foto: Arend Jan Hermsen)


Jarenlang bracht harpist Remy (klassieke) muziek van anderen ten gehore, ditmaal liet hij zijn eigen werk aan het publiek horen toen hij afgelopen week in Paard een optreden gaf. Voor het volledige verslag van het optreden van Remy van Kesteren neem je hier een kijkje.


Maan (Paard)

Maan (foto: Larissa Pronk)


Zangeres Maan is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Onlangs bracht ze nieuw materiaal uit, waarvan de single Ze huilt, maar ze lacht een grote hit is geworden. Afgelopen week stond ze in Paard te Den Haag op het podium. Bekijk ook het complete verslag van de show van Maan in Paard.


S10 (Waalse Kerk)

S10 (foto: Anne-Marie Kok)


Rapper / zangeres S10 heeft in het verleden zelf met een depressie te kampen gehad (en heeft ook meerdere keren overwogen een einde aan haar leven te maken) en is daar heel open in. Ze wil hier ook een taboe mee doorbreken, dat blijkt ook uit haar teksten en aan wat ze uitdraagt. Op 5 maart was ze te bewonderen in de Waalse Kerk in Amsterdam. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in de Waalse Kerk van S10. Later deze maand staat ze op de planken van Carré.


King Krule (Melkweg)

King Krule (foto: Tineke Klamer)


De pas 17-jarige singer-songwriter King Krule (echte naam Archy Marshall) is afkomstig uit Londen. Hij maakt muziek dat bestaat uit een mix van muziekstijlen, waaronder jazz, rockabilly, dub, hiphop en soul. Op 5 maart gaf hij een optreden in de Melkweg te Amsterdam. Bekijk ook het volledige fotoverslag van de show in de Melkweg.


Rex Rebel (Paradiso)

Rex Rebel (foto: Arend Jan Hermsen)


Met inspiratiebronnen als Alicia Keys, Beyonce, Lauryn Hill en Adele begon Grace Carter al op 13-jarige leeftijd met het schrijven van liedjes. Inmiddels heeft ze al op festivals als Glastonbury, Sziget, Pinkpop en Rock Werchter gestaan en gisteren (3 maart) was de Melkweg in Amsterdam aan de beurt. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


Starset (Melkweg)

Starset (foto: Tim van Veen)


Met een nieuw album op zak stond de Amerikaanse rockband Starset in een uitverkochte Melkweg. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van de show van Starset in de Melkweg.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van Tini in TivoliVredenburg, Meute in Paradiso en Blind Ego / Kingcrow in Hedon.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDouwe Bob

THEATERTOUR MET 28 CONCERTEN IN 2021 VOOR DOUWE BOBDouwe Bob maakt vanavond bij De Wereld Draait Door bekend in 2021 een...

Coeur De Pirate

COEUR DE PIRATE TE ZIEN IN PARADISO Béatrice Martin beter bekend onder haar artiestennaam Coeur De Pirate , is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.