Remy van Kesteren speelt twee keer een 'Making Of' show van zijn nieuwe theatertour in TivoliVredenburg

review: Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Remy van Kesteren
Remy van Kesteren speelt twee keer een 'Making Of' show van zijn nieuwe theatertour in...
Door JenitaPostma op 09 december 2020 - 11:29 Remy van Kesteren, Jurjen Alkema en een groep robots nemen een select publiek mee achter de schermen, delen de ins- en outs van het project en laten de eerste nieuwe klanken horen van de voorstelling die in het voorjaar langs verschillende theaters gaat. Op 7 januari speelt hij twee keer een exclusieve 'Making Of' show van zijn nieuwe theatertour, waar hij de afgelopen week veel heeft mogen repeteren in TivoliVredenburg, waar de shows zullen plaatsvinden.

Twee jaar geleden toerde harpist en producer Remy van Kesteren, die de USA International Harp Competition 2013 en de grootste harp competitie ter wereld won, door Nederland met een twintigtal robots, als een soort analoge drumcomputer. Het afgelopen jaar heeft hij hard gewerkt aan een 2.0 versie van dit orkest samen met Jurjen Alkema, ook verantwoordelijk voor de videomapping van de show.

Bij de evenementen volgt TivoliVredenburg de actuele richtlijnen en het eigen protocol. De voorverkoop van deze exclusieve concerten zullen morgen (10 december) om 10:00 uur in de verkoop gaan. Het eerste concert van de avond zal om 19:00 uur plaatsvinden (tickets) en de laatste om 21:00 uur (tickets).
GuidoWeijersnewss.jpg

FIELDLAB EVENEMENTEN KRIJGT TOESTEMMING VOOR...Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van...

dynamoeindhovennews

LIONHEART MET TERROR EN GET THE SHOT NAAR DYNAMO... Op donderdag 4 november komt de hardcore band Lionheart een show geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.