concert: Glen Faria - Hoe Weet Je Dat? in Chassé Theater op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Glen Faria - Hoe Weet Je Dat? in Chassé Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
GLEN FARIA - HOE WEET JE DAT? 20:00 uur Chassé Theater, Breda
2021
Hoofdprogramma Glen Faria

EXTRA INFORMATIE

Glen Faria is in 2018 in één klap bekend bij het grote publiek, wanneer Davina Michelle tijdens De Beste Zangers van Nederland zijn ‘Duurt te Lang’ zingt en er een monsterhit van maakt. Maar kent het publiek hem écht? Wie is Glen Faria eigenlijk?

Die vraag stelt hij zichzelf vaak en hoopt hij in zijn eerste theaterprogramma te gaan beantwoorden. Het succes van het materiaal dat hij voor anderen schrijft, heeft hem geïnspireerd tot het maken van zelf uit te brengen materiaal, wat hij laat hij horen tijdens deze voorstelling. Ook doet hij daarin vertellend een persoonlijk en herkenbaar boekje open.

Gerelateerd nieuws