Presentatie boek 'Roofstaat' en premiére videoclip Typhoon in Paradiso

review: Festival de Beschaving 2015 Typhoon
Presentatie boek 'Roofstaat' en premiére videoclip Typhoon in Paradiso
Door annesophievrolijk op 22 februari 2016 - 13:22 Op 14 maart presenteert Topnotch, in samenwerking met Nijgh & Van Ditmar, het boek 'Roofstaat.' Op deze avond in Paradiso vindt een avondvullend programma plaats met o.a. de premiére van de nieuwe videoclip van Typhoon: 'We zijn er.' Verder zullen muzikanten, schrijvers en andere sprekers op persoonlijke wijze ingaan op het thema van het boek: de schaduwzijde van de Nederlandse overzeese geschiedenis.

Ook zijn er optredens van: Glen Faria, Karin Amatmoekrim, Kees de Koning, Antione de Kom, en natuurlijk Typhoon. Daarnaast wordt historicus en auteur van 'Roofstaat' Ewald Vanvugt geïnterviewd door Job de Wit. Er vindt een panelgesprek plaats met o.a. Kees de Koning (Top Notch), Nancy Jouwe (Kosmopolis) en Simone Zeefuik (journalist en activist) over hoe het koloniale verleden onder de aandacht moet worden gebracht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat

PATRONAAT STRIKT ZAKK WYLDE VOOR SHOW IN PHILHARMONIEZakk Wylde komt voor een show naar Haarlem. De legendarische gitarist (bekend...

rotownrotterdamnews

METZ VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND Het Canadese METZ komt in eind mei naar Nederland voor drie shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.