Davina Michelle geeft komende weken vier concerten in lege Ahoy

review: Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag (festival) Davina Michelle
Davina Michelle geeft komende weken vier concerten in lege Ahoy
Door Kalekidan1803 op 19 maart 2020 - 15:46 Davina Michelle gaat in Rotterdam vier akoestische optredens geven in Rotterdam Ahoy. De optredens zijn vanaf vrijdag 20 maart, iedere vrijdag te volgen te volgen via TV 538, Radio 538, KIJK.nl en JUKE.

Davina wil in samenwerking met radio 538 de concerten geven om Nederland energie te geven tijdens de uitbraak van het Covid-19 pandemie.

Davina had eerder meerdere shows gepland staan in AFAS Live, maar die moesten verplaatst worden door de maatregelen om de verspreiding van corona te voorkomen. Nu staan de twee uitverkochte Afas Live shows voor 2 en 3 juni in de concertagenda.

Zelf zegt de zangeres "Nadat onze shows in de AFAS gecanceld werden, zijn we meteen gaan denken hoe we uit deze situatie toch een klein sprankje positiviteit kunnen halen. We hebben gezocht naar een manier om met andere artiesten zo veilig en verantwoord mogelijk muziek te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Want als jullie niet naar ons kunnen komen, komen wij wel naar jullie".

Tijdens de concertreeks die de naam 17 miljoen mensen heeft gekregen, werken er ook andere artiesten mee aan de show. Waaronder Snelle, DI-RECT, Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria. Het levert vast mooie beelden op!

AmsterdamConcertgebouwnws

KLASSIEKE CONCERTEN IN EUROPA VIA LIVE-STREAMS TE...In deze tijden van het Corona-virus staat de culturele wereld onder meer...

Life of Agony

MINA CAPUTO MET 'DIED LAUGING 20TH ANNIVERSARY TOUR'... Zangeres Mina Caputo komt tijdens haar 'Died Lauging 20th Anniversary Tour'...

REACTIES

Avatar stain
do 19 mrt 2020 18:16

stain Dat is geen nieuws, Dries Roelvink doet dat al jaren zo

 0
Avatar kuifje
do 19 mrt 2020 19:44

kuifje Davina Michelle zou altijd voor lege zalen moeten spelen. Dan doet ze het minst kwaad.

 2
geen avatar
vr 20 mrt 2020 02:36

eatsleeprave.. Haha heren, nu is niet te tijd om b artiesten te bashen. Er zijn veel belangrijkere zaken.

 0
Avatar boelex
vr 20 mrt 2020 09:19

boelex Mijn stagiaire was ontzettend teleurgesteld dat ze niet naar het concert van deze Davina Michelle kon gaan in de AFAS. Toen ik haar vertelde dat ik nu waarschijnlijk ook niet naar Paul McCartney, Rammstein en Pearl jam kon de komende maanden had ze echt zoiets van... WIE???? Damn!

 1
Avatar stain
vr 20 mrt 2020 09:55

stain eatsleepraverepeat schreef:
Haha heren, nu is niet te tijd om b artiesten te bashen. Er zijn veel belangrijkere zaken.


Yeah i know....maar kon het niet laten ;) Dries ik weet niet of je dit leest, maar mijn ahum..oprechte excuses...ahum. gek wat verveling met een mens kan doen.

 1
geen avatar
vr 20 mrt 2020 21:32

eatsleeprave.. boelex schreef:
Mijn stagiaire was ontzettend teleurgesteld dat ze niet naar het concert van deze Davina Michelle kon gaan in de AFAS. Toen ik haar vertelde dat ik nu waarschijnlijk ook niet naar Paul McCartney, Rammstein en Pearl jam kon de komende maanden had ze echt zoiets van... WIE???? Damn!


Boelex, hoe weet jij Rammstein dan al? Dat is nog lang niet zeker media Juni. Laten wij positief zijn, alles dit jaar aflassen en later onnodig zou zo zonde zijn, ook econiomisch.

 0
geen avatar
ma 23 mrt 2020 06:15

Diebythesword Ik heb dat eigenlijk nooit "zoiets: van".

 0
geen avatar
ma 23 mrt 2020 06:17

Diebythesword Ik bedoel, ik wordt er denk ik, 25 keer per dag mee geconfronteerd, maar dan nog denk ik eigenlijk nooit: waarom heeft iedereen altijd "zoiets:van"?

 0
Avatar skabuoy
do 26 mrt 2020 00:22

skabuoy Ben ik de enige die bij haar naam steeds aan Davina McCall moet denken? Ach... De dagen dat MTV ook nog echt MUSIC TV was...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.