Winnen: 2x2 kaarten voor Sef, Akwasi, Lucky Fonz III en Charl Delemarre

Sef
Winnen: 2x2 kaarten voor Sef, Akwasi, Lucky Fonz III en Charl Delemarre
Door sjoertb op 07 mei 2016 - 15:25 Volgende week is er een unieke show in Paradiso. Akwasi, Lucky Fonz III, Sef, Glen Faria, Charl Delemarre en Nana Adjoa werden een tijdje geleden door De Grote Prijs van Nederland zonder instructies in één ruimte gezet. Daar ontstonden al snel nieuwe muzikale samenwerkingen.

Op vrijdag 13 mei treden de artiesten dan ook samen op in deze bijzondere samenstelling: 'Op de huid' is een intieme avond vol mooie muziek in zijn puurste vorm, gebracht in een bijzondere setting en ingekleurd door persoonlijke verhalen.Wil je daar bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor deze show in Paradiso!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Op de huid'.

Deze actie loopt t/m 12 mei.raiamsterdam.jpg

3T MET EXCLUSIEF CONCERT NAAR NEDERLANDDe groep 3T , bestaande uit drie neven van Michael Jackson , komen in...

George Clinton

GEORGE CLINTON AND PARLIAMENT FUNKADELIC NAAR... De twee grootste steden van Nederland kunnen zich opmaken voor een stevig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.