concert: Yorick van Norden in Simplon op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021

  • Yorick van Norden
    Popronde Leiden 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Yorick van Norden
    Popronde Leiden 2013
    © Arend Jan Hermsen
VR.
03 DEC
YORICK VAN NORDEN Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Yorick van Norden
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yorick van Norden in Simplon
Tickets Yorick van Norden:
vr 03 dec
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Al op jonge leeftijd begon Yorick van Norden met het schrijven, spelen en zingen van eigen werk. Toch begon hij zijn carrière eerst als frontman van The Hype, waarna hij na een aantal succesvolle jaren al snel solo zijn muzikale weg vervolgde. Sinds in 2015 zijn eerste soloalbum ‘Happy Hunting Ground’ op Excelsior Recordings verscheen, heeft Yorick bepaald niet stilgezeten. Hij deed meerdere geslaagde clubtours, werkte samen met o.a. Anne Soldaat aan de muziekvoorstelling ‘Unsung Heroes’ en als een van de hoogtepunten deed hij een supportshow van Neil Young in de Ziggo Dome.

Naast dat zijn derde album anders gaat worden, krijgt ook de liveshow een andere insteek. Met een zeskoppige band zal Yorick aantreden in een show met veel aandacht voor rijke arrangementen. In plaats van steeds wisselende setlists per avond werkt hij nu aan een voorstelling met een regisseur. Iets bijzonders gaat deze avond zeker worden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yorick van Norden in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Yorick van Norden

Foto Yorick van Norden te Stukafest 2016 - Enschede Foto Yorick van Norden te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Yorick van Norden te Popronde Leiden 2013 Foto Yorick van Norden te Popronde Zwolle 2013 Foto Yorick van Norden te Popronde Leiden 2013 Foto Yorick van Norden te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws