concert: Blaudzun in Maassilo op DONDERDAG 10 MAART 2022

 • Blaudzun
  Dauwpop 2013
  © Tim van Veen
 • Blaudzun
  Blaudzun - 10/3 - Patronaat
  © Bert Vethaak
DO.
10 MRT
BLAUDZUN 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Blaudzun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in Maassilo
Tickets Blaudzun:
do 10 mrt
Maassilo, Rotterdam
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun staat bekend om zijn haast ceremoniële, gedistingeerde liedjespracht, waardoor hij zich het afgelopen decennium profileerde als gevierd artiest. Het doorbraakalbum Promises Of No Man’s Land werft intussen de status als moderne klassieker, al bleef Blaudzun zelf steeds weer nieuwe, spannende wegen inslaan met projecten als Haty Haty.

Na een periode van wat meer experimentele releases keert Johannes Sigmond op zijn komende album Lonely City Exit Wounds terug naar het geluid waarvan de meesten hem van kennen: groots, meeslepend en ornamentaal. De wortels van de liedjes beginnen dit keer echter kleiner en persoonlijker dan ooit. Real Hero, de eerste single, was geïnspireerd op het zieke zoontje van een van Sigmond’s beste vrienden, en vond binnen die tragiek een zweem van hoop en medeleven.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Brabant Open Air 2013 Foto Blaudzun te Wende's Kaleidoscoop Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Blaudzun te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Westerpop 2019
 
Bekijk alle 282 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws