Scapino Ballet gaat samenwerking met Blaudzun aan, in september te zien in Carré

review: Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Blaudzun
Scapino Ballet gaat samenwerking met Blaudzun aan, in september te zien in Carré
Door melissavkoldam op 11 februari 2022 - 11:19 Koninklijk Theater Carré en Scapino Ballet presenteren: Oscar, een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én live muziek van Blaudzun.

Van 7 t/m 17 september zal de show opgevoerd worden om 20:00, maar op 11 september en 17 september om 15:00. Kaarten zijn al te koop en kosten tussen de €29 en €59. Een ticket voor oscar - scapino ballet & blaudzun koop je hier.

Oscar wordt gespeeld in de piste-opstelling van Carré. Optredens in deze beroemde piste worden door artiesten en publiek vaak als magisch ervaren. In deze piste vierde Oscar Carré triomfen met zijn circus- en paardenshows. Oscar wordt een voorstelling in de geest van Carré waar van oudsher alle theatergenres te zien zijn. Met het voltallig dansers ensemble van Scapino, acht circusartiesten, Blaudzun en zijn zeskoppige band smelten in Oscar vele disciplines samen. Eerder danste Scapino in de piste van Carré de negenmaal uitverkochte voorstelling TING!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

STATUS QUO IN NOVEMBER NAAR 013Weinig rockbands kunnen terugkijken op zo'n langdurige en rijke carrière als...

Grollo

CUBY + BLIZZARDS TRIBUTE-BAND GROLLO KONDIGT 8... GROLLO is de enige en daarmee ook de beste Cuby + Blizzards-tributeband van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.