concert: Judy Blank in Stevenskerk op DONDERDAG 22 JULI 2021

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
DO.
22 JUL
JUDY BLANK 20:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Judy Blank
Toegang 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 juli 2021.
Dat is 3 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als Judy Blank zou vertellen dat ze uit een of ander Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar wonderschone liedjesmix van eigenwijze indiefolk, groovy americana en een snufje rock ‘n roll. In 2019 debuteerde ze op SXSW in Austin en was ze de eerste Nederlandse artiest die een optreden fikste op het wereldberoemde showcasefestival in Nashville: Americanafest.
Momenteel sleutelt ze al bijna een jaar keihard aan een nieuwe plaat met producer Roy van Rosendaal (Figgie, Donna Blue) in een donkere studio aan de rand van het bos. Benieuwd? Het is tijd. De hoogste tijd voor een preview met een kersverse band, fonkelnieuwe liedjes en een sound die we nog niet eerder van haar hebben gehoord. Bereid je voor op jaren 80 synthesizers, rammelende elektrische gitaren en classy harmonies van een stel goedgeklede jongens die niet vies zijn van een beetje vuige sixties-rock.

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws