Judy Blank en Luka geven in november concerten voor 30 man in TivoliVredenburg

Luka
Judy Blank en Luka geven in november concerten voor 30 man in TivoliVredenburg
Door JenitaPostma op 21 oktober 2020 - 15:06 TivoliVredenburg gaat ondanks de coronacrisis door met het organiseren van concerten. Vandaag kondigt het Utrechtse poppodium aan dat Judy Blank en Lisa Lukaszczyk van de band Luka concerten geven voor het huidige maximum van 30 man publiek. Judy blank staat op 6 november twee keer op het podium, de aanvang van de eerste show is om 19:30 en de tweede om 21:30. Luka staat op 19 november op het podium met een aanvangstijd van 19:30.

Judy Blank koppelt een heldere, soulvolle stem aan meer dan uitstekende songschrijverscapaciteiten. Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Op haar plaat Morning Sun (2018) laat Blank een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem horen. Vorig jaar volgde ep Morning After, waarop ze kiest voor rauwere gitaar, meer country en meer eerlijkheid. Dit voorjaar verscheen het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Tickets voor haar optredens kosten 15 euro en zijn direct beschikbaar via de links onder het bericht.

Lisa Lukaszczyk die is geboren in Kaapstad en opgegroeid in Rotterdam vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats. Na de succesvolle release van de zelf uitgebrachte debuut EP ‘Welcome, Generation Everything’ begin 2018, speelde ze meer dan 80 shows door Europa met als hoogtepunt een shows op het Hongaarse Sziget Festival. In 2019 brengt Luka vooral veel tijd door met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek. Samen met producer Wannes Salomé (Klangstof), studio engineer Sam Jones (o.a. Luwten, Klangstof, Kim Janssen) werkt ze in Wisseloord aan haar debuutalbum genaamd 'First Steps of Letting Go’. Een ticket voor het concert van Luka kost 14,55 euro en kan je via de link hieronder vinden.

06-11-2020 - Judy Blank - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
06-11-2020 - Judy Blank - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
19-11-2020 - Luka - Lisa Lukaszczyk - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Per concert zijn er dus maar 30 tickets beschikbaar. Het is dus slim om niet te lang te wachten.

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

NIEUW DANCE-MUSEUM 'OUR HOUSE' KOMT IN 2021 NAAR...Aankomend jaar krijgt Amsterdam een museum erbij met als onderwerp: de...

Tino Martin2

TINO MARTIN VERPLAATST TOUR NAAR 2021 Volkszanger Tino Martin staat komend jaar onder andere in Ahoy, het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.