concert: Tim Akkerman & The Ivy League in Het Bolwerk op VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
VR.
29 OKT
TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2021

EXTRA INFORMATIE

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière toen hij zanger bij Di-rect werd. Een carrière, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten. Maar ook door authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstapjes, een veelvoud aan liedjes en een nog groter aantal live shows. Inmiddels is Tim Akkerman als (solo)muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Sinds 2014 werkt Tim samen met zijn band The Ivy League, die Tim ondersteunen in het vertellen van zijn verhaal.

De onlangs verschenen single ‘Silver Linings’ is het eerste nummer van hun toekomstige gelijknamige album dat later dit jaar zal verschijnen. Het album gaat over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim heeft zich daarmee de kunst van het positief denken eigen gemaakt en kan als geen ander een sombere situatie een positieve wending geven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tim Akkerman & The Ivy League in Het Bolwerk plaatsvindt.

Foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019
 
Bekijk alle 6 foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws