Winnen: 2x2 tickets voor Tim Akkerman & The Ivy League

review: Tim Akkerman - 01/10 - P60 Tim Akkerman & The Ivy League
Winnen: 2x2 tickets voor Tim Akkerman & The Ivy League
Door sjoertb op 12 oktober 2021 - 13:45 Tim Akkerman is alweer 20 jaar actief als muzikant. Met veel hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows!

Sinds het album ‘The Journey’ (2014) werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen. Dit jaar verschijnt de nieuwe plaat ‘Silver Linings’ en de groep komt maar wat graag live de muziek aan ons voorstellen met nieuwe shows.

Tim Akkerman & The Ivy League spelen op vrijdag 22 oktober in Dru Poppodium in Ulft en je kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Tim Akkerman'.

Deze winactie loopt tot en met 18 oktober.TivoliVredenburg

AMERIKAANSE SINGER-SONGWRITER KEVIN MORBY NAAR...De Amerikaanse singer-songwriter Kevin Morby is een productieve artiest:...

Michelle David 1

BETTER GET HIT FESTIVAL TERUG IN TILBURG MET EXTRA... Op 14, 15 en 16 januari 2022 wordt de tweede editie van Better Get Hit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.