concert: Tim Akkerman & The Ivy League in Hedon op DONDERDAG 07 OKTOBER 2021

  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
DO.
07 OKT
TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 oktober 2021.
Dat is 904 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière toen hij zanger bij Di-rect werd. Een carrière, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten. Maar ook door authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstapjes, een veelvoud aan liedjes en een nog groter aantal live shows. Inmiddels is Tim Akkerman als (solo)muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Sinds 2014 werkt Tim samen met zijn band The Ivy League, die Tim ondersteunen in het vertellen van zijn verhaal.

De onlangs verschenen single ‘Silver Linings’ is het eerste nummer van hun toekomstige gelijknamige album dat later dit jaar zal verschijnen. Het album gaat over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim heeft zich daarmee de kunst van het positief denken eigen gemaakt en kan als geen ander een sombere situatie een positieve wending geven.

Foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Tim Akkerman - 01/10 - P60 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Tim Akkerman - 01/10 - P60 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Culinesse 2022 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Tim Akkerman - 01/10 - P60 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Pop on Top 2022 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Pop on Top 2022
 
Bekijk alle 26 foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws