concert: Duncan Laurence in Doornroosje op ZONDAG 31 OKTOBER 2021

  • Duncan Laurence
    Duncan Laurence - 01/05 - Het Zonnehuis
    © Andrea Roell
  • Duncan Laurence
    Duncan Laurence - 01/05 - Het Zonnehuis
    © Andrea Roell
ZO.
31 OKT
DUNCAN LAURENCE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Duncan Laurence
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Duncan Laurence in Doornroosje
Tickets Duncan Laurence:
zo 31 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019. Met het nummer Arcade werd Duncan winnaar en het nummer groeide uit tot een ware wereldhit met. Arcade behaalde een gouden status in Amerika en een plek in de Billboard Top 100. Daarnaast is het nummer uitgebreid in de spotlight gezet bij de Today Show en The Ellen DeGeneres Show.

Anderhalf jaar naar zijn zege verscheen in 2020 het album ‘Small Town Boy’. Duncans debuutalbum bevat dromerige, verhalende nummers gebaseerd op zijn eigen leven. Na een uitverkochte clubtour in Nederland, zijn allereerste EU tour en succesvolle optredens op Eurosonic, Pinkpop en Vrienden Van Amstel Live kan Duncan terugkijken op een uiterst succesvolle periode.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 14 mei 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Duncan Laurence in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Duncan Laurence

Foto Duncan Laurence te Duncan Laurence - 03/11 - Paard Foto Duncan Laurence te Duncan Laurence - 11/10 - Maassilo Foto Duncan Laurence te Duncan Laurence - 11/10 - Maassilo Foto Duncan Laurence te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Duncan Laurence te Duncan Laurence - 10/10 - Doornroosje Foto Duncan Laurence te Duncan Laurence - 03/11 - Paard
 
Bekijk alle 44 foto's van Duncan Laurence

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws